3Växel i Teams

Hantera 3Växel och din telefoni i Teams-appen - ingår för alla med 3Växel!

Kom igång med Teams-app

Följande behövs:

• Företaget använder Teams
  • Medarbetarna har 3Företag mobilabonnemang och 3Växel / 3FrontOffice
  • Teams-appen ingår utan extra kostnad för alla med 3Växel

Gör så här:

1. Företagets Teams-admin laddar ner appens zip-fil här från tre.se och installerar i företagets Teams-miljö
  2. Gå in på länken här till Admin-guide för att installera Teams-appen
  3. Företagets Teams-admin godkänner i Teams att anställda får installera 3Växel Teams-appen (Då kan anställda söka i företagets Teams och lägga till appen)
  4. Företagets admin aktiverar Teams-appen på varje användare genom att klicka i ”Aktivera Teams” i Användarinformation på fliken Användaradministration/ Användare på 3vaxel.tre.se
  5. Användare loggar in med sitt 3Växel login i Teams-appen

Länk till Användarguide för Teams-appen finns här

OBS! 3Växel Teams-appen finns både i datorn och mobilen efter installation

Våra Teams-lösningar

3Växel Teams-app

• Ingår utan extra kostnad för alla med 3Växel/3FrontOffice
  • Hantera de viktigaste 3Växel-inställningarna i Teams, t ex ändra nummervisning, lyssna på röstbrevlådan och skicka SMS
  • Logga in och ut i svarsgrupper
  • Synka status mellan Teams och 3Växel

3Växel Teamstelefoni

• Ring och ta emot vanliga samtal i Teams
  • Svara i Teams på direktsamtal till användarens fastnummer
  • Svara i Teams på inkommande samtal till svarsgrupp
  • Synk av status mellan 3Växel och Teams
  • Fungerar ungefär som Micosofts tjänster Operator Connect och Teams Phone Mobile (TPM)
  • Kostnad 2000 kr installation + 69 kr/ mån/ anv utöver 3Växel-användare